Reptéri Transzfer - Vas megye

1.Rendelésfelvétel

Megrendeléseket az alábbi formákban tudunk elfogadni:

  • Weboldalon, az erre a célra kialakított űrlap kitöltésével
  • E-mailben részletezve (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
  • Telefonos egyeztetés alapján az utazás megkezdése előtt 48 órán belül csak szabad férőhelyek esetén tudjuk a megrendelést teljesíteni.

3 NAPON BELÜLI MEGRENDELÉS ESETÉN KÉRJÜK, HÍVJA ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKAT!

A megrendeléseket a beérkezést követően, ügyfélszolgálati időben 120 percen belül e-mailben
visszaigazoljuk.
Amennyiben a megrendelő az utazás előtti nap 19:00 óráig nem kap visszaigazolást SMS vagy e-mail formájában a pontos indulás időpontjáról, úgy kérjük, hogy feltétlenül hívja a következő telefonszámot: +36 20 46 46-000.

Megrendelésekhez a következő adatok megadása szükséges: pontos név, telefonszám, e- mail cím, az indulás / érkezés helyének pontos címe (kiállási cím), utasok száma, az utazás dátuma, úticél, a repülőtérre való érkezésének és visszaérkezés pontos időpontja, a repülőgép járatszáma, csomagmennyiség, egyéb kérések.

2. Módosítás, lemondás

Az utazás megkezdése előtt 72 órával a megrendelés módosítható, illetve lemondható.
Amennyiben a lemondásra ennél később kerül sor, a megrendelő a szállítási díj teljes összegét, 100%-ban köteles megfizetni! A megrendelő nem tarthat igényt a visszatérítésre, illetve utólag történő fizetés esetén a teljes viteldíj kiszámlázásra kerül.

72 órán belüli módosítás esetén módosítási felárat számolunk fel, ennek díja 3.000,-.
Amennyiben a visszaérkezés időpontja az előre egyeztetett időpontról másik időpontra változik, akkor ezt legalább 24 órával korábban jeleznie kell a megrendelőnek.

Több utas esetén (egymást követő járatokkal érkező utasok) maximum 1,5 óra, azaz másfél óra várakozás előfordulhat a repülőtéren. Amennyiben bármely okból az autónak ennél többet kell várakoznia (és erre lehetőség van), úgy megkezdett óránként 5.000,-Ft várakozási díjat számítunk fel.
Ha a gépkocsi nem tud 1,5 óránál többet várakozni, úgy a késve érkező utast értesítjük a következő
gépkocsi indulási időpontjáról.

A Maxi Taxi az elvállalt szállítást további fuvarozókkal, alvállalkozókkal is elvégeztetheti változatlan feltételek mellett.

A Maxi Taxi nem tartozik felelősséggel az utassal szemben ha az utazás elháríthatatlan külső ok (vis maiorháború, terrorizmus, belső zavargás, sztrájk, járvány, természeti katasztrófa) miatt hiúsul meg. (Ptk.399. §-a) Ha a szerződés teljesítése az utazás során ellehetetlenül, a Maxi Taxi az utas érdekében a tőle elvárható legnagyobb gondossággal köteles eljárni.

3. Fizetési módok

  • Készpénzben a sofőrnek
  • Átutalással vagy befizetéssel a Maxi Taxi bankszámlájára (E-mailben egyeztetve)
  • Partnerirodákban készpénzes fizetéssel

Külön megállapodás hiányában a viteldíj teljes összege az utazás megkezdése előtti 24 óráig beérkezően,
minden külön felhívás nélkül esedékessé válik, ellenkező esetben a Maxi Taxi a szolgáltatást egyoldalúan
felfüggesztheti.

4. Egyéb rendelkezések

Az utas csomagjainak őrzéséről az utazás során maga köteles gondoskodni, lopásból eredő károkért a gépkocsivezető nem tartozik felelősséggel.

Az utazás során az Utas által a buszban okozott károkért az Utas közvetlenül tartozik anyagi felelősséggel.

A gépjárműben tilos szállítani veszélyes (gyúlékony, maró, mérgező, radioaktív, stb.) anyagot, lőfegyvert, szúró- és vágóeszközt, közízlést sértő tárgyat vagy olyan dolgot, amely a többi utas épségét veszélyezteti vagy a gépkocsit megrongálhatja és / vagy beszennyezheti.

Amennyiben az Utas ittas, bódító hatású szer hatása alatt áll, fertőző vagy visszatetszést keltő betegségben szenved, ruházata, poggyásza szennyezett - az utazásból kizárható.

A szolgáltatás az utazási feltételek elfogadásával vehető igénybe. A megrendelő a megrendelés aláírásával, illetve elektronikus úton történő továbbításával automatikusan elfogadja és tudomásul veszi az utazási feltételeket. Amennyiben a megrendelő több személy részére rendeli meg a szolgáltatásokat, aláírásával utastársai nevében is nyilatkozik, illetve szerződéseket köt.

Az utazási feltételek visszavonásig érvényesek

MAXiTAXi Reptéri Transzfer

info@maxitaxi.hu

Adatkezelési szabályzat

- éjjel - nappal készenlét
- háztól-házig szállítás
- HOTEL Shuttle
- személyre szóló taxi szolgáltatás
- személyszállítás belföldön és külföldön

Bécs - Schwechat - Budapest - Debrecen - Győr - Frankfurt - Ljubjana - München - Pozsony